(Android) Blocky Cars танки онлайн пвп увімкнути VIP статус
Feb 7, 2022 6:19:41 GMT -5
Post by jobcfronconnumbha on Feb 7, 2022 6:19:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars танки онлайн пвп ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars танки онлайн пвп IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути VIP статус ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars танки онлайн пвп 2022 version ▞▞▞
Гра класна
Коротка відповідь хороша гра. Але я хочу знати, чи є сервер розбрату, лол, і чому режим історії вилучено. Довга відповідь Так, хороша гра. Ви можете створити ще одну гру в цій грі, наприклад, братику, у них є дивовижні військові роботи. У неї також дуже весело грати і реклама в цій грі оп як пекло
Спочатку це було дуже весело, але зараз для мене це стає все більш і більш сфальсифікованим.
Мені подобається гра, але вона дуже гальма навіть у найнижчій роздільній здатності
Все ок но естт одно НО в єстой ігре весь клас
О Боже мій!!!! Ця гра дивовижна. Мені подобається блоковий аспект, і це дійсно весело, викликає звикання та гарний спосіб скоротити час, тому я оцінив її на п’ять зірок, реклама не надто багато, і немає затримок, а також мені дуже подобається ідея політ, оскільки він дозволяє вам досягти точок огляду, яких ви не можете досягти за кермом, і є герої, які можна налаштувати, і ви можете намалювати свого власного героя!!!! Ви можете розблокувати та купити різні блоки, щити, гармати та зброю для свого автомобіля. Ви навіть можете купити повний автомобіль!!
Гра чудова, але підбір матчів жахливий. Ваша команда просто дуже сильно гине, а ворожа команда часто переважає вас. У ньому також є багато хакерів, які просто розсилають 10 ракет за секунду. Гра також сильно відстає, навіть якщо я поставив все на низькому рівні. Сватання теж жахливі. Багато хакерів також не можуть померти, навіть якщо ви їх застрелите. Просто забаньте хакерів.
Blocky Cars:robot game & tank Laga qxkq
Проблему з ключами вирішено. Але я постійно відключаюсь від бою через «втрату зв’язку». Гра занадто сильно залежить від хорошого з’єднання. Або це буде виправлено, або я більше ніколи не гратиму в це.
помилка з "ОСНОВНЕ ЗАВДАННЯ" все ще не активована на моїй, і що щоденний квест "оновити зброю героя 5x" повинен бути помилковим і не оновлюватися
Ця гра колись була гарною, але вона навіть не зробиласяch ви з людьми одного рівня. А тепер ви додали ці електричні монети, і ви починаєте з достатньої кількості, щоб отримати хороші речі на першому рівні, тому в кінцевому підсумку це не дуже гарна боротьба для людей, які намагаються зберегти ці монети і хочуть рівного бою. Одна зірка
це не дозволить мені ввійти через facebook, будь ласка, поверніть фактор, який дозволяє мені ввійти через Facebook, тому що у мене було багато збережених даних у Facebook. Я хочу повернути свої речі у Facebook за допомогою цієї гри. моя оцінка цієї гри залишається, доки ви не отримаєте назад речі Facebook
Це хороша гра, але іноді це трохи несправедливо під час командної битви. Я завжди отримував 3 на 2 <--моя команда, будь ласка, виправте це. Мені ДІЙСНО ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ ГРА
Але є 1 мінус - прицілювання.
Я люблю цю гру настільки веселу, що мені подобається креативність, вкладена в неї
블록 자동차 (Blocky Cars) 탱크 온라인 액션 tii
Механіка підрулюючого механізму зламалася, поверніть старе керування двигуном, схоже на повзунок, будь ласка. Також ключі не можна використовувати на моєму пристрої, тому що кнопка скриньки з ключами зникла
Bubble Pop! Puzzle Game Legend ধাঁধা ugzv
Вам потрібно додати більше речей! Неоновий набір і набір клану саламандри є моїми улюбленими, однак має бути більше зброї та зброї, включаючи предмети для пересування, хорошим прикладом цього може бути електромагнітний плюс, який вважається боєприпасом для ракетної установки та вимикає всі зброї на 3 секунди, але він матиме велику Область дії (зона дії), але величезне відновлення! Можуть бути електронні колеса, які в основному є колесами на повітряній подушці, але випромінюють електричні хвилі для елемента пересування, у вас може бути підрулюючий пристрій, який в основному повинен бути основним двигуном з декількома змінами (швидкість, потужність, витримка, хід тощо) і подібне. електро пружина? Це допомагає вам стрибнути в бій (буквально) і дає висоту. Я був би дуже вдячний, якби цю ідею впровадили у вашу гру, дякую, я можу також прокоментувати інші ідеї, якщо у мене є якісь ваші щиро InSeRtNaMe
Займає багато місць графіка гамно фууу не качайте відстій
Дуже весела гра, у неї гарне управління та графіка. Проблеми в деяких помилках, я використав башточку з змійкою, і куля від неї з якоїсь причини піднялася, тому я просто витратив 350 монет задарма, сподіваючись, що ви зможете це виправити, і так тримати, бажаю вам всього найкращого
Це було добре, коли я був маленьким, але зараз... Це трохи погано через ботів, і це начебто платна гра з 2 перемогами, тому це відстой, я законний гравець
Таксобі
чудова гра. Спочатку я знайшов вашу гру на Facebook, а потім граю в неї завжди. Насправді все прогресувало, але зараз я боюся, що мій обліковий запис у Facebook збереже прогрес у грі, якщо ви грали в неї на телефоні. Хороше запитання, але також питання є. Ви можете це виправити? Дайте відповідь, щоб я міг довіряти вам поки чи в майбутньому.
Загалом чудова гра. Мені весело грати. В основному я пишу цей огляд для вирішення проблеми, але я не буду знижувати свою оцінку за неї. Останнім часом, коли я входжу в гру, екран завантаження періодично блимає на моєму екрані, і я нічого не можу зробити. Я чекав годину, воно все ще робило це. Будь ласка, виправте, що б це не було, я хотів би продовжувати грати.
Привіт, є одна річ, яка мені не подобається в цій грі, коли ви будуєте автомобіль, мені просто не подобається, коли сказано, що дозволено 30 блоків, я знаю, що ви можете оновити, але це не має великої різниці, чи може це бути зміни будь ласка? Тоді це була б гра на п’ять зірок, адже це так весело. Дякую, Ральфу 7 років.
Я не можу увійти в гру. Мій планшет насправді вийшов із ладу на 5 годин. Екран був чорним. Будь ласка, виправте, я поставлю 5 зірок за гру, коли ви це зробите.
Я не можу оновити, якщо я відкриваю гру, вона каже «оновити», і якщо я натискаю на неї, я заходжу в Play Store, і воно не показує оновлення, тому навіть якщо я видаляю гру, вона все одно не показує оновлення
Мені подобається гра клас !
Це нове оновлення зробило гру неможливою для мене, вона завжди говорить про відсутність підключення до Інтернету, навіть якщо мій Інтернет дуже хороший. Я поставлю 5 зірок, коли вам вдасться це виправити. Редагувати: я намагався відкрити і закрити гру, але тепер все заморожено, коли я її відкриваю.
Раніше гра була чудовою, тепер у чатах повно 15-річних підлітків, які грають як пухнастики. Загалом гра пішла під гору, я також втратив усі свої дані, і ви взагалі не піднімаєтеся вгору. Лобі, заповнені ботами, без модераторів. Гра мертва. (Також ви погано отримуєте будь-які монети з кожної гри, що змушує вас грати набагато довше, або ви можете просто вкластися в мікротранзакції)
Було б набагато краще, якби його повернули не на 120 блоків, а на 5 гармат.
Чому я не можу грати в цю гру, але я оновив, але це сталося
Я думаю, що ця гра чудова, і всі режими дійсно гарні
З чого почати? По-перше, я обожнював цю гру, коли я був дитиною, той факт, що ви можете використовувати свою голову для творчих збірок і тому подібне, тепер ви можете купувати машини, які перешкоджають цілі, а більшість коштує грошей, що гірше. По-друге, автомобіль є слабким місцем, тоді ви повинні були націлитися на м’яку точку, щоб знищити автомобіль, який зараз був безмозковим і не потребує зусиль. Тоді я б поставив цьому 5 зірок, а тепер поставив би 0, зараз платять за перемогу, це сумно сказати, тому що я любив цю гру
Це хороша гра, будуйте та боріться, ви можете зробити літаючу машину, військовий танк тощо. Але в ній є кілька ботів і кілька гравців у спільноті. І пірси, вони в порядку. Загалом, це добре.
це нормально, але є кілька збоїв і помилок. 4:24 15 червня 2019 року я грав у матчі, і таймер спрацював, але це не зупинило матч, і ми отримали ще 2 вбивства
Ненавиджу, що ви не можете керувати зброєю, наприклад, давай, ми не можемо так здуріти. Тому я ставлю тобі чотири зірки. Тепер гра виглядає як дура. Будь ласка, виправте це, або я закінчив грати в гру.😡 Тепер я ненавиджу, що ви змінюєте кількість зброї, яку ви можете мати на своїй машині. ПРИПИНІТЬ ЗРУМУВАТИ ГРУ
Це вже не та гра, в яку я грав =( я грав у неї, коли дерев’яні блоки все ще виглядають як ящики, там так багато змін, які мені справді не подобаються після того, як я знову завантажив її, я трохи розчарований
Я оціню цю гру на 3 зірки, тому що я вже грав у неї. Тепер, коли я намагаюся його завантажити, система каже, що сталася помилка. Я зняв дві зірочки через помилку. Будь ласка, скажіть мені, що відбувається. Коли я знайду рішення для цієї проблеми, я оціню це 5 зірок.
Будівля 9 (10) Бійки 9 (10) Гонки 9 (10) 3d 1 (1) Обмеження 10 (11) Битва 6 (8) Всього 44 (50) Якби ви могли встановити автономний режим кампанії та більше блокового сховища для свого Viechle Я б оцінив більше.😊
гра топ рекомендую, але на жаль то-что гравці ну можливо є просто боти боти слабкі зделайте їх трохи умне но сервно 5⭐
Я створюю нову ставку, тому що ви зробили це для чату, зникне, а я все ще не бачу своїх друзів, тому вам потрібно щось виправити, або я просто перестану грати разом. Будь ласка, поверніть свою гру до того, як вона була, тому що вона просто погіршується
Це добре для початку, але коли ви починаєте це робити, ви розумієте, що кожен гравець, з яким ви боретеся, не такий, як людина. Він сповнений i.i. Я не знаю чому, тому що тоді гра була забита, багато великих карт і серверів. Це як би заходить у глухий кут. Здавалося, ти більше не хочеш працювати над грою. Якщо ви все ще зацікавлені в продовженні гри, спробуйте знову додати старі карти. Ці дійсно великі карти ще до того, як ви видалите їх із гри.
Раніше я грав у це, але тепер, коли я запускаю гру, він показує крок 0 Привіт, світ, і він просто зависає. Я чекав 20 хвилин, і нічого, будь ласка, виправте це
Перший день гри в цю гру я був щасливий, але коли я граю в це через місяць, мені стає нудно, і коли я в бою, у моїй грі був ШІ, прошу не робити це огидно, добре, я оновлю свою ставку, якщо ви виправите гра
спочатку це було весело, поки не стався напад, і я більше не міг грати
Мне гра не включається
Так гарно, але я хочу нову машину в категорії автомобілів, це зателефонувати. У бампера є 2 мінігани, а 2 великих мінігани в нижній частині потребує колеса з бампером.
Дуже подобається гра, дуже цікава... крім того, що сталося з усіма гравцями? Тема чату порожня, я не бачу нічого, крім ботів (ворогів AI) у всіх своїх матчах, і я не можу зловити жодного гравця в матчі... я зробив щось не так? Будь ласка, допоможи мені. Редагувати: я просто виконував свої щоденні завдання, і я ДУМАЮ, що знайшов гравця... так, я починаю думати, що гра померла, лол
привіт, якщо ви можете оновити гру, я зараз, що додати, додати реактивні ранці до персонажа, щоб, якщо наша машина сильно пошкодиться, ми можемо полетіти і додати, щоб я хотів дивитися рекламу та отримувати енергію
Blocky Cars tank games, online Akció yqxd
Blocky Cars kereta kebal & pvp Aksi nkr