(Android) Cooking Frenzy®️Cooking Game קודים תקלות primogems
Feb 7, 2022 6:28:59 GMT -5
Post by jobcfronconnumbha on Feb 7, 2022 6:28:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים תקלות primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
גרפיקה ומשחק מעולה. הבעיה היחידה שיש לי היא כשלוחצים על כפתור כדי לקנות שדרוגים או לשחק ברמת עבר, הכפתור אינו משנה צבע ואין לו סימן ביקורת כדי ליידע אותך שהאפשרות שלחצתם הופעלה בהצלחה.
משחק מעולה אהבתי אותו. עם זאת, אני לא צריך לשלם על שום דבר אם זה משחק בחינם רק כדי לעבור רמה. דוגמה קופת החזירים המטופשת. אני משחק ברמה שבה אני מרוויח את אבני החן והמשחק שלך מכניס אותו לקופת חזירים שאני צריך לשלם עבורו כדי לגשת אליו. שחקנים יכולים להשתמש באבני חן למשחק מורחב, כדי לעבור לשלב הבא.
Cooking Frenzy®️Cooking Game 전략 xawv
אני אוהב לשחק את המשחק הזה, אבל לאחרונה יש לי בעיות עם חוסר היכולת לצפות בפרסומות כדי להשיג לקוחות נוספים או 10 שניות נוספות לאחר שהתקרבתי לזכייה ברמה. כשאני לוחץ על הכפתור כדי לצפות בהוספה שום דבר לא קורה. אבל כשאני לוחץ על כפתור החן ואין לי 100, לוקחים אותי לחנות בקלות. מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו עד לאחרונה. אני בהחלט מקווה שזו לא אסטרטגיה "לעודד" אנשים להוציא כסף במקום לצפות במודעות החינמיות. זה מאוד מתסכל
התחיל בכיף. ככל שאתה עולה ברמות, המשחק מפריע לך לקנות אבני חן כדי לעבור את הרמות (לדוגמה: Ramen Shop שהיא החנות השנייה במשחק). הימנע מהמשחק הזה אלא אם כן אתה רוצה לבזבז כסף כל הזמן. מסיר את ההתקנה עכשיו.
משחק כיפי המון שלבים ממש מאתגר וכיף❤ רק חבל שהקופת חזיר בכסף אבל משחק מושלם אפילו לא הרבה פרסומות פשוט מושלם
המשחק הזה סופר מדהים
אהב את המשחק הזה. למעט בכל מסעדה, הרמה האחרונה אינה סבירה עם כל השדרוגים וניתן לעבור אותה רק בדחיפה. אמורים להיות יותר שדרוגים זמינים או להיות מסוגלים לעבור כאשר כל השדרוגים בשימוש.
אני אוהב את המשחק. אני משחק בו כל יום ולילה. אבל לאחרונה זה התרסק או קופא עליי. ואיבדתי הרבה דחיפה מהתרסקות. אבל אחרי הפעם האחרונה הזו התאכזבתי ממש. מקווה שהבעיה תתוקן בקרוב.
אני נהנה מהמשחק, אבל היו לו רמות ממש קשות, שאי אפשר לבצע עד שיש לך יתרון או צפית בפרסומות עבורו. הסוכריות נותנות באופן ארומטי את מה שאני הכי שונאת.
משחק מצויין
משחק נהדר. סוג של משחק שחיפשתי הרבה זמן. אבל התקדמות הטעינה לשלב הבא איטית מאוד (קח כמעט דקה אחת רק לחכות). האם זה באג? בבקשה תקן את זה בהקדם האפשרי!
זה מה שאני מכנה משחק ניהול זמן "מסוע". (Think I Love Lucy chocolate factory פרק). אם אתה אוהב משחקי מקש זה משחק טוב, נדיב עם דרכים להרוויח דברים בחינם. זה מהיר מאוד מההתחלה. אז אם אתה עדיין לא טוב בזה, תעבוד על זה, והתחיל עם אחר, זה יותר קל
לא מקבל מספיק זמן. חלק מהרמות קלות מדי, אולם ברמות אחרות אין מספיק זמן וכדי לשחק בו אתה צריך אבני חן ואין לך מספיק. אז אני הולך למחוק את המשחק הזה.
כיף, אבל בהחלט לשלם כדי לנצח. המשחק מתחיל די קל ומהנה, אבל מתקדם במהירות עד כמעט בלתי אפשרי לנצח בלי חיזוקים, שאותם אגב אתה צריך לקנות. תודה על ריצת התחלה טובה אבל לא תודה.
משחק זה הופך לבלתי אפשרי לשחק ללא רכישת אבני חן לאחר נקודה מסוימת. ואז הוא גם "גונב" אבני חן שרכשתם. כשאתה לוחץ סופר מהיר כדי לעבור, זה יופיע כדי לשלם לאבני חן כדי לעבור בדיוק במקום שבו אתה לוחץ ולוקח את אבני החן עוד לפני שיש לך הזדמנות לקרוא את זה. פניתי לשירות הלקוחות והם אמרו לי שאין דרך להוסיף את אבני החן בחזרה לחשבון שלי. נראה כמו שקר.
המשחק הזה לא מאתגר בכלל. בהשוואה להרבה משחקי בישול אחרים, זה די קל לנצח ברמות ואין שום דבר שיפתה אותי לרצות להתקדם לשלב הבא. בגלל זה זה נהיה משעמם ומטלה לשחק. יש גם מודעות קופצות מעצבנות אחרי כמעט כל רמה.
המשחק הוא כיף אבל הצורך לרכוש אבני חן כדי להתקדם הוא מגוחך ואני חושב שסיימתי את המשחק אבל אין שום דבר שאומר שהוא הושלם.
זה קל בהתחלה כמו כל משחק אחר והופך לקשה יותר ככל שאתה מגיע לרמה גבוהה יותר. אנשים מתלוננים לעתים קרובות על כך שהם לא מסוגלים להגיע לרמות מבלי לבזבז כסף, אבל יש דרכים לעקוף את זה.
Jewel Blast : Temple Puzzle rky
נתתי 3 כוכבים. כי כשזה מגיע לטיימר על המשחק לא יכולתי לעבור. עליתי לרמה 25, שיש לו טיימר לא יכול לעבור אותו אז הסר את ההתקנה של המשחק. אל תבינו אותי לא נכון נהניתי לשחק כל עוד זה נמשך. משחק נהדר. בהצלחה לעבור את שלב 25.
נהניתי ב-15 הדקות הראשונות, הגעתי לרמה 23! הזמן אוזל ונאלץ לצפות בפרסומות או להוציא אבני חן, ולבסוף נאלץ להוציא כסף. התכוונתי לתת כוכב אחד אבל היה לי כיף. אני אתן 3 כוכבים...
אני ממש אוהב את המשחק הזה!! הדבר היחיד שאני רוצה להגיב הוא שיש יותר מדי מודעות של 30 שניות.. כמעט בכל רמה
יש לי את זה שלושה כוכבים כי ברמות מסוימות זה קשה ואני לא יכול להשיג את הרמה שאני צריך ואני לא יכול לשים כסף במשחק הזה אם אין לי את זה רק כדי לקבל חבילה שצריך. המשחק הזה צריך להיות מוגדר קל או בינוני לא קשה יותר קשה יותר. לחלקנו יש קשיים בלימוד ריבוי משימות. אני אוהב את המשחק הזה אבל אני לא יכול להמשיך בו במשחק אם אני לא יכול לעבור רמה.
המשחק ממש טוב... אני נהנה לשחק בו.. חלק מהשלבים קצת קשים אבל הוא עדיין טוב
כיף, מהיר, לא יכול להעמיד פנים שאני מבין את כל התוספות אבל אני לא צריך אותם בכל מקרה. אין צורך לקנות דברים נוספים 👍
זה פשוט אני ממש שונא כשזה מגיע לפרסומות. ניסיתי כל כך הרבה פעמים לעבור את הרמה אבל מסתבר שאני אף פעם לא מצליח בגלל שהייתי צריך לבחור בחיזוק או שהייתי צריך לצפות בפרסומות כדי שאוכל לעבור את הרמה. כמה מעצבן
המשחק יהיה נהדר אם לא היו לו תקלות. הוא טוען ששרפתי אוכל כשלא. אתה יכול להתקדם רק על ידי הוצאת כסף. ימצא משהו אחר בקרוב.
הייתי נותן לו 5 כוכבים אבל עם המודעות אתה מקבל 4 כוכבים. אני אוהב איך המשחק משוחק והוא זז מהר. אני שונא פרסומות! למה הפרסומות על משחקים זה לא ברור לי
נהניתי מהמשחק בהתחלה אבל ברגע שאתה מגיע לרמות מסוימות אין דרך לעבור אלא אם כן אתה קונה פריטים כדי לקבל זמן נוסף או לקוחות. איש התמיכה שהלכתי לעזרה היה מזלזל וגס רוח לשאלותיי.
אוהב את סוג המשחקים הזה, אבל החל ממסעדה 3 אתה לא יכול להתקדם בלי לצפות בפרסומות, או בוסט, או להוציא יהלומים. לא בטוח מה זה כל עניין איסוף כרטיסי המסעדה ויש גם רולטה מעורבת. הסרת ההתקנה ככמות המודעות, כולל אלו שאחרי כל lvl וניסיון מתסכלת יותר מאשר ליהנות מהמשחק. חבל, היה לי כיף כל עוד זה נמשך.
אהבתי לשחק את המשחק הזה בהתחלה, אבל במסעדה השנייה זה היה מתוזמן ולא יכולתי לעבור אותו! ניסיתי במשך 3 ימים רצופים ושיחקתי בהרבה משחקי בישול אבל אף פעם לא כל כך קשה ואני די מהר! אז אלא אם כן אתה שד מהירות לא הייתי ממליץ!
המשחק הזה ממשיך לקפוא ולבעוט אותי! קשה להשלים רמות עם בעיה זו, אחרת זה משחק ממש כיף וקל לשחק. היה צריך להסיר את זה!!
Cooking Frenzy®️Cooking Game حکمت عملی wtw
ממש אוהב את המשחק הזה... זה משחק הבישול הטוב ביותר ב- google play store.. הבושה לא יצאה בפורמט PS2-3-4.. id buy it... המשחק לא עובד כשהנתונים מופעלים, מתפרק כל הזמן ומתרסק
הבעיה הכי גדולה שלי עם המשחק הזה היא שהם מרמים כדי לגרום לך לשלם על מטבעות שזה יקר. אני לא חושב שאני אחזיק את המשחק הזה הרבה זמן. אני אוהב את המשחק אבל לא אוהב שמשתמשים בו עדכון: אז קיבלתי תגובה ואני מעריך את זה! לא חשבתי להיכנס לעמוד המעריצים ולמצוא כמה טיפים. אעשה ואעדכן בהמשך. שוב תודה על התגובה המהירה, לא ציפיתי לתגובה.