(Android/iOS) Fishdom podvádza väčšiu výdrž
Feb 7, 2022 6:31:59 GMT -5
Post by jobcfronconnumbha on Feb 7, 2022 6:31:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza väčšiu výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Táto hra vám umožní cestovať po ríši divov vo vašej cestovnej pekárni, zabávať sa alebo lúštiť hlavolamy, vytvárať najsladšie zmesi rozkošných jedál
Súhlasím so všetkými nedávnymi recenziami. Existuje viac náročných úrovní a menej pohybov, vďaka čomu je hra frustrujúca a už nie taká zábavná. Tiež si myslím, že by ste mali vyriešiť problémy so zlatým pasom pridaním približne 3 hodín bezplatných životov a dlhších časov na bezplatné posilňovacie programy. Ak sa tieto typy problémov nevyriešia, negatívne ovplyvníte váš vzťah s hrami, čo by mohlo ovplyvniť aj vaše ostatné hry. Väčšina ľudí v tíme už túto hru nehrá.
Fishdom Dėlionė ahx
Hlavolamy - strana 86 - online hry zadarmo
Táto posledná odoslaná aktualizácia sa vôbec neaktualizuje. Čaká sa na to už viac ako hodinu. O pripravenosti na odinštalovanie hry, ktorú si naozaj užívam kvôli frustrácii!
Fishdom Hádanky bqcu
Dobrá hra, ale nie dostatok príležitostí na postup, ak nechcete zaplatiť n Nedostatočná minihra na získanie diamantov zadarmo ju začala hrať až po 6 mesiacoch, keď ste nehrali, pretože to stojí veľa
Fishdom Hádanky bqcu
Geometry Dash World Spillehall dnb
Páči sa mi
debilita, uplne ina hra ako v reklame. jedine dobre tlacitko tejto hry je odinstalovat
Táto hra sa mi naozaj páčila a rovnako ako ostatní si myslím, že je pre vás ťažké hrať, viem, že na tento problém existuje odpoveď, nemusíte si ju tak sťažovať, že na nej môžete zarobiť peniaze. odrádzam vašich hráčov od hrania a naozaj dúfam, že sa to dá opraviť, inak budem musieť aplikáciu z telefónu úplne odstrániť
Dostal zlatý pas. Mnohokrát extra vianočné boostery nahradia iný (lepší) booster, ktorý som plánoval použiť, alebo inú dlaždicu, ktorú som potreboval pre lepšiu kombináciu. Keby som to vedel skôr, nekúpil by som. Neodporúčam kupovať zlatý preukaz, kým to neopravia. V reklame sa tiež uvádza „hrajte minihry“, pričom minihru nájdete raz za 20 až 30 hier.
Nechápem, v čom je problém, aplikácia neustále zamŕza, niekoľkokrát som ju odinštalovala a nainštalovala, naozaj frustrovaná.
Super supr
Keď sa pokazí tablet, alebo tablet zresetujete, prídete o všetko a musíte začať od začiatku a keď už máte toho veľa nahratého, tak ...
Fish Bone Diagram - Najnovšia Verzia Pre Android - ApkGK ...
Hra je zábavná a náročná, ale aktualizácia trvá dlho.
Super
Zabavne uz 5 rokov.
Som si uložila progres a napriek tomu je fuč. Kašlem na to. Odistalované.
Zvýšili úrovne výziev (žiadny spôsob, ako preskočiť, iba jedna šanca), vďaka čomu sa prepálite vecami, ktoré potrebujete na množstvo náročných a mimoriadne náročných úrovní. Používa sa na získanie viac neobmedzených životov. Teraz nie je možné hrať dlhšie ako pol hodiny bez vynaloženia peňazí. Aktualizácie sú pre nepríjemné príbehy, ktoré zarábajú lístky na vyplnenie obrázkov (zatiaľ čo postavy majú vyskakovacie dialógové okno, ktoré nemôžete preskočiť) Neviem si predstaviť, že by to niekoho zaujímalo.
Fishdom Dėlionė ahx
Picovina
Bolo by to 5 hviezdičiek, ale počas akcie som zaplatil za zlatý preukaz a nič sa nezmenilo. Stále nemám zlatý preukaz, odmeny atď. Písal som do centra pomoci, ale nič odtiaľ. Nie sú to veľké peniaze, ale nemali by ste sa tak správať k používateľom.
Edit:Konečne ma kontaktovala podpora a bolo nám povedané, že sa neustále menia a že nie je k dispozícii žiadna kompenzácia. som mimo. Nevážia si svojich zákazníkov. OP: Hrám už asi 2 roky. Úrovne sú nielen smiešne ťažké, ale aj vývojári hry ubrali na ťahoch. Hrám level 8166 a pozerám videá na YouTube asi pred rokom a malo to 23 ťahov. Teraz má presne tá istá úroveň 10 ťahov.
Konečne som si prvýkrát kúpil pass a teraz som nemohol hrať hru, pretože sa neotvorí ani po odstránení a opätovnom stiahnutí. Už tú chybu neurobí. Potom problém, v ktorom vám v podstate nútia míňať peniaze na hranie znížením počtu ťahov a vytvorením príliš veľa ťažkých úrovní za sebou, ktorých porazenie trvá niekoľko dní. Mám rád náročnejšiu hru, ale toto je skoro trochu veľa.
Dlho sťahuje
Etika
Milujem túto hru, môžete získať nové pozadie a hrať naozaj dobré hry a môžete získať nové ryby a veci pre ryby. 😃 Dúfam, že si hru užijete
Súhlasím, niektoré úrovne sú šialene ťažké a nie je možné ich vyhrať, pretože nemáte dostatok ťahov na to, aby ste sa priblížili k výhre, minul som peniaze a stále s boostermi stále prilepenými na úrovni niekoľko týždňov, dúfam, že sa vrátim , hra sa mi páči.
Rád si naozaj veľmi zahrám na internete takéto hry.
Velmi pekne
Blbosť za eurá.😕
Gut a ok
Je najlepší, žiadne reklamy sa len aktualizujú, čo je dobré. Fishdom sa nemení. Buďte dobrí 😊 ako vždy.
Prečo sú nové aktualizácie tak časté?Mala by byť jedna aktualizácia za mesiac alebo hru odinštalujem.Opäť aktualizácia až po 7 dňoch?
Zabavne
Práve som začal hrať a nemôžem prejsť cez žiadnu úroveň. Som celkom dobrý v zápase 3, ale je nemožné poraziť úroveň, ktorá sa považuje za ľahkú. Ruším hru. Nie je to zábavné, ak vyčerpáte všetky svoje životy a sily do úrovne 10.
Úbohé odmeny ako kladivo za otvorenie tímovej truhlice, spôsob, ako lacné odmeny.
Fishdom Wallpapers and New Tab
Skvelá frustrujúca hra núti váš mozog pracovať. Zápas sa líši od iných hier. Môžem s ním používať aj pero Samsung s😁😁😁😁
Milujem vodné ryby a je to krásna hra, niekedy sú niektoré etapy ťažké, ale je dobré, ak sa postavíš a potom v každej etape prejdeš, je to vynikajúca hra.
Chceš hrať? Stačí zaplatiť.. Podľa recenzie zachranujes rybcku. Realne hadzes do akvaria "okrasne" predmety, hras uplne nieco ine a trapis sa s prejdem jedneho kola. Chces hrat? Zaplat, otravuj ludi na FB, Insta a pod.. Proste primitivna hra s cielom vytahat..
Úplne je to p*čovina!! 😡 Na Reklame iné a hra je na hovmo vôbec sa nezodpovedá k videu na reklame!!😡😡 Podvod, len aby sa ľudia sťahovali, a oni zato dostávajú pekné peniaze 💵.. 😡 . Špiny jednej...
V reklame je niečo iné
😊