(iOS) Food Truck Chef™ Cooking Games kódok korlátlan erőforrás
Feb 7, 2022 6:44:10 GMT -5
Post by jobcfronconnumbha on Feb 7, 2022 6:44:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Állíts meg egy zombitámadást az udvarodban erős növények segítségével! Olvassa el lent a fontos információkat! Készülj fel, hogy beszennyezd a növényeidet, miközben a mókaszerető zombik tömege megszállja otthonát. Használd a 49 zombirabló növényből álló arzenálodat – borsóvadászatokat, faldiókat, cseresznyebombákat és még sok mást –, hogy 26 fajta zombit talajtakarj le, mielőtt betörnék az ajtódat. Ez az alkalmazás alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál. Az eszközbeállítások segítségével letilthatja az alkalmazáson belüli vásárlást AZ ÉV JÁTÉKA DÍJ GYŐZTESE*
Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, de úgy tűnik, törölni fogom, állandóan azt mondja, hogy nincs internet még erős wi-fi és 4G mellett sem, ráadásul a véleményeket olvasva úgy tűnik, hogy szinte minden mobiljátékért valódi pénzt kell fizetni Előrelépés a későbbi szinteken, és erre nem vagyok felkészülve, nem bánom, hogy egy kis pénzt fizetek egy teljes játékért, de soha nem fogok fogyóeszközökért fizetni, üdv a kapzsiságban, vége a mobiljátékoknak, nincs probléma a fejlesztőkkel, akik pénzt keresnek, de az árak undorodnak tőlem
Szórakoztató játék! Öt csillag lenne, de problémái voltak az ingyenes jutalmakkal, és ma egész nap akadozik a játék. Érmék vagy ékszerek vásárlása nélkül tudtunk játszani, ezért szeretem a játékot. Csak azt szeretném, ha következetesen működne. Öt csillag volt, de problémák miatt háromra csökkent. Most egy csillag, mert öt e-mail után nincs válasz vagy támogatás. A játék jó, de nehéz játszani, ha folyamatosan veszítesz érméket és drágaköveket. Még nehezebb, ha senki sem hajlandó segíteni vagy megjavítani.
Elakad, az alkalmazás nem nyílik meg gyorsan, ez eltart egy ideig. A videók megtekintése után nem lesz drága. Előfordulhat, hogy egyes utcák nem nyílnak meg, hosszú ideig tart az utca megnyitása. Szegény
Igazán szórakoztató, de nagyon korlátozza a pályák sikerét, ami azt jelenti, hogy egyre több drágakövet kell elkölteni. És természetesen örökké tart, hogy ingyen megszerezzük őket. Ráadásul néha elég nehéz dolgokat hozzáadni a tányérokhoz, a csúsztatásnak nagyon pontosnak kell lennie.
Ez a játék szórakoztató, de vettem a bbq street-et, és nem tudom felszolgálni a steakeket, de nem okoz gondot máshol felszolgálni. IS 35.000 érmét fizettem a kártyámmal, amit felszámoltak, de nem kaptam meg az érméket. Nem lehet egyszerűen elvenni az emberek pénzét, aztán nem odaadni nekik azt, amiért fizettek.
A játék nagyon szórakoztató! Csodálatos a grafikai frissítés!! Szeresd a TapJoy extra drágaköveit ingyen, csak felmérések elvégzéséhez, vásárláshoz vagy bizonyos játékok szint eléréséhez!!! De ahogy nyitok új teherautókat, egyre gyakrabban ütköznek össze, és értékes desszerteket veszítek el, amiket fel kell lépnem. Néha lefagy a játék kezdete előtt. Olvasom a bejegyzéseidet a stabil internetről; Én vagyok az egyetlen, aki reggel 5 órakor internetezik a házamban, és ez az egyetlen játék a táblagépemen. A stabilizációs probléma nem az én dolgom.
フードトラック・シェフ 料理ゲーム ミニゲーム rlbd
Nagyon rossz mindig amikor elkezdenék játszani kilép a játékból.
Moto X3M Bike Race Game Racing pbyy
500 000-es érméim vannak, és nincs mire elkölteni. Hozd vissza a parti buszt érmékkel! Most már lehetetlen drágaköveket szerezni. A játék eltávolításán gondolkodik. Régebben 5 csillagot adtak ennek a játéknak, de túlságosan megnehezítették a drágakövek beszerzését, és mit csináljak ezekkel az érmékkel? Szórakoztatóbb lenne, ha barátokat is bevonhatnál. Lehet, hogy alkalomadtán megküzdhet barátaival valami GEMS-ért.
Nagyon szuper ez a játék 👍 Nagyon tetszik, és mellesleg régebben letöltöttem és feljöttem a 34. szintre, majd kinyitottam a BBQ Streetet de elkalandoztam.. ezért töröltem és újra letöltöttem! És most a 8. szinten vagyok. Jó játék! Ajánlja!!!
Menjen ez a játék a🤬🖕🖕NEM TÖLTI BEE katt a törlés
Eltűnt minden mentésem, újra az 1. szintre tett vissza kb. a 70. szintről...
A játék az első néhány pályán szórakoztató, de teljesen pénzrablás, fizetés nélkül nem haladhatsz tovább! Gyakran falnak ütközik! A játék lefagy és sokat késik játék közben és jutalmak fogadása közben! Túl nehéz drágaköveket szerezni, ami unalmassá teszi a játékot, mert bármit frissíteni kell, és csak egy gyöngyszemet adnak egy 30-45 másodperces hirdetés megtekintéséhez, de legalább öt kell ahhoz, hogy bármit frissíts, így legalább meg kell nézned. 10 hirdetés csak a frissítéshez és a fejlődéshez!
Szórakoztatónak indul, de utána annyi gyöngyszemre van szükség a konyhája fejlesztéséhez, hogy az felháborítóvá válik. Nagyon megnehezíti, hogy megpróbálj továbblépni a következő szintre, vagy 3 csillagot szerezz a szinteken. Ahhoz, hogy drágaköveket szerezhess, vagy valódi pénzt kell használnod, vagy használhatod az ingyenes drágakövek opciót, ahol más játékokat telepíthetsz, és eljuthatsz bizonyos szintekre ezeken a játékokon belül, mielőtt drágaköveket jutalmaznának, és néha a jutalmak nem jönnek be, és olyan játékra pazaroltam az időt, amivel nem is akartál játszani.
Néhány napig jó móka volt, de aztán eljutottam arra a pontra, hogy nem tudtam tovább jutni, sőt bizonyos szinteken 3 csillagot sem kaptam drágakövek nélkül. És olyan lassú a drágakövek megszerzése a hirdetéseken, a bulibuszon vagy a fejlődésen keresztül, hogy kénytelen vagy pénzt költeni az előrehaladás érdekében. Megölte a szórakozást számomra.
Ez történik, ha megemeli az árakat, hogy vásároljon dolgokat... jól indultak, de végül kapzsiak lettek, milyen kár, hogy jó alkalmazás volt...
Gyenge, silány játék az éveseknek. Ha nem pénzzel zsebből nem jutsz tovább, csak az elejét játszod ki, de azt is gyengén, mert olyan sokat és gyorsan kellene kattintani, hogy maximálisan teljesíteni lehetetlen... Időpazarló.... Nem tölteném le még egyszer, ha fizenének érted akkor sem .
Food Truck Chef™ Juegos Cocina Casual gsp
Party Bus bevezetés nem működik! Minden alkalommal, amikor megérintem a bevitelhez, hibaüzenet jelenik meg a „Nincs internetkapcsolat” üzenet. Töröltem az adatokat a beállításokban, eltávolítottam az alkalmazást, újraindítottam a telefonomat, majd újratelepítettem. Miután újra a játék elejéről kezdtem, ismét elértem a Party Bus-t, és még mindig azt mondja, nincs kapcsolatom. Ami rossz; b/c az összes többi alkalmazásom tökéletesen működik! Miután egy ideig keresgéltem, és VÉGRE megtaláltam ezt a tisztességes játékot - meg kell szabadulnom tőle... smh...
Tetszett a grafika látványa, de miért kell írni és hozzáférni a külső memóriakártyára, ha a játékom a telefon memóriájában van, nem az sd-kártyán... Szívesen játszanék ezzel, de nem nem érzi jól magát ebben. Ne érts félre, jó ötlet, de...
A grafika szép, de nem érdekli a tap and drag játékmenet. Szintén nagyon korlátozott drágakövek és érmék a frissítésekhez és nevetséges árú kezdőcsomagok, amelyek általában 2,99 és 4,99 között vannak, és csomagban vannak. Ezek a kapzsi srácok fejenként 9,99-et akarnak a drágakövekért és az érmékért. Igen, eltávolítva.
Nem kétséges, hogy ez egy nagyon csodálatos játék. Nagyon élveztem ezt a játékot, de csak egy probléma van a drágakövekkel
Food Truck Chef™ Cooking Games Santai fmhs
Élveztem ezt a játékot, de most, hogy már majdnem kész vagyok, a Ramen Street be van zárva a 12-be. Nem tehetek róla semmit. Vissza tudok térni az előző szintekre, és jól működik, de 12-ben már semmit sem tudsz működni. Nem biztos benne, hogy mi történik vele. Továbbá, ha befejezem, megnyílik egy másik terület? Csak azt írja, építés alatt.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de ugyanakkor nem! Azt hiszem, nem kapunk elég gyémántot a játék során! mindennek annyi gyémántra van szüksége a frissítéshez, hogy őszintén szólva ez nem szórakoztató, mert ugyanazokat a szinteket kell játszania, hogy minden alkalommal megszerezze azt a 6 gyémántot, amikor új szintre lép. Azt hiszem, befejeztem a játékot.
Rám fagyott, miután felraktam. Bocs, de nem szeretem. Te is javítsd ki.
フードトラック・シェフ 料理ゲーム ミニゲーム rlbd
Igazán szép játék. Már nagyon régen játszottam vele. Szomorú az egészben, hogy nem maradt meg az egy évvel ezelőtti mentésem. De jó lenne újra játszani.
Túl sok dolgot KELL vásárolnod drágakövekkel, és nincs elég mód drágakövek beszerzésére, kivéve, hogy fizetsz értük, vagy kérésekkel zavarod a barátaidat. A Food truck vásárlói nagyon durvák lesznek! Amikor elkezdem, mondd meg egy játéknak, hogy ugorjon be, vagy éppen egy animációs karaktert készülök kijátszani... ideje eltávolítani a játékot.
Nagyon jó játék
Nem szeretem, ha díjat készülök átvenni, vagy ha csak egy hirdetést néztem meg, lefagy, és végül nem én kapom meg a drágaköveket. Már egy ideje ez történik. Javítsa ki ezt a hibát, mert sok drágakövet elvesztettem. eltávolítom 😡
Food Truck Chef™ Juegos Cocina Casual gsp
Nagyon szórakoztató! Csak azt kívánom, bárcsak lennének gyorsabb módok a frissítésekre, mint minden szint gyors elvégzése vagy folyamatos hirdetések nézése...
Addig szerettem ezt a játékot, amíg el nem vesztettem az összes étel- és külső fejlesztésemet. Nem szeretném, ha drágaköveket kellene megtakarítanom ahhoz, hogy újra megvegyem őket. Megmentette a csillag fejlődésemet a szinteken, de elvitte a frissítéseimet. Bárcsak helyre lehetne hozni őket, mivel eltántorított a játéktól
nagyon szép játék... imádom és eltelik az időm is. amikor unatkozom, játszottam ezzel a játékkal... köszönöm szépen, hogy létrehoztad ezt a játékot, de mindig frissíteni akartam, de nem változott a frissített alkalmazás
A partibusz kupakja tönkreteszi az egészet. a frissítések rengeteg drágakövet igényelnek, és most már szinte lehetetlen ingyeneseket szerezni, ha 59 éves a buszhasználat felső határa. csak arra kényszeríti Önt, hogy 30 napot várjon a bónuszok begyűjtésével, vagy pénzt költsön, ha folytatni szeretné a játékot. nagyszerű játék volt a frissítés előtt. teljes mohó viselkedés a részedről.
A játék jó, de szokás szerint mindenhez reklámot kell nézni. A fő kifogásom az, hogy ne adj semmilyen gyöngyszemet az elért eredményedért, és nélkülük nem tudsz frissítéseket vásárolni. Meg kell nézned egy videót, hogy csak 1 drágakövet kapj, 10 000 xp-t, és csak 7 gyöngyszemet kapsz, miért ne 10-et. A legtöbb fontos frissítés 10 drágakőbe és feljebb kerül. Alapvetően több gyöngyszemet kell adniuk 💎 Ja és hozd vissza a régi parti buszt, ez most szívás. Meg kell nézned egy videót és várni 2 órát szar!
Frissítettem a játékot, de nem tudok vele játszani... Bejelentkezem a játékba és kijelentkezik
A játék rendben van! Tetszik a grafika, de nagyon zavaros. Leáll és nem reagál az érintésemre, akkor hirtelen az összes étel megégett!! Szuper bosszantó.