(iOS) Candy Legend fırıldaqçı kodu daha çox sikkə
Feb 7, 2022 6:47:14 GMT -5
Post by jobcfronconnumbha on Feb 7, 2022 6:47:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox sikkə ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Hər 5 saniyədə çoxlu reklam
Zövqlü, rəngarəng, çətin və yaradıcı.
Oyun zəhmlidir, lakin gücləndirici toplamaq kimi etdiyiniz hər şey üçün bir çox reklam var, dediyim kimi bir reklamdan keçməlisiniz, oyunu sevirəm, sadəcə olaraq, bütün reklamlara nifrət edin, bunu təkmilləşdirin və əla olacaqsınız.
Yaxşı qrafika və əyləncəlidir
Bu oyun çox asılılıq yaradır və çox əyləncəlidir. Elə vaxtlar olur ki, bacardığım qədər ona təkrar-təkrar qayıdıram.
Sadə bir oyunu oynamaq üçün nə qədər lənətə gəlmiş reklam lazımdır?!! Buna görə də mən TV-yə nifrət edirəm.... Proqramın hər 30 dəqiqəsindən yalnız 14 dəqiqəsini əldə edirsiniz... Əsl fırıldaq!
Çox əyləncə və maraqlı şən. heyrətamiz. Rəngarəng. Bu oyunun başqa bir hissəsində Məryəmin təmir və yeniləmə tələb etdiyi ev var. Mən də onu düzəltməyi xoşlayıram. Partlayış hissəsini qazansanız, evi düzəltmək üçün növbəti səviyyəyə keçə bilərsiniz. Məncə, bu, çətinliyə düşür. Beyninizin diqqətini saxlayır. Əsl əyləncəli oyun. Zövq alıram Əla.
Bu oyun çox yaxşıdır. İnana bilmirəm ki, qollarım olana qədər onunla oynamağı dayandıra bilməyəcəm. Mən həqiqətən həzz alıram. Çox əyləncəli. Çox sağ ol
Başlıqda deyildiyi kimi deyil. Mən onu yükləyəndə. Mən avtomatik olaraq 3 cin oyununa aparıldım. SMH. WTH! Yükləmək üçün tövsiyə etmirəm.
Səviyyələrin bəziləri asan idi, lakin daha əsəbiləşən odur ki, 3 aydan çox əvvəl mən 1630 səviyyəsinə çatdım və artıq səviyyə yox idi və hələ də olmayıb.
Yaxşı, "zəhmət olmasa qiymətləndirin" almağı dayandırmazdan əvvəl neçə dəfə qiymətləndirməliyəm? Baloncuklar onları çıxara bilməyəcəyiniz yerdədir, oyunu silməyə hazırdır.
Oynamaq üçün əyləncəli oyun, lakin reklamlar çılğın və vaxt itkisidir, xüsusən də eyni reklam dəfələrlə təkrarlanırsa.
3 oyundan heç bir fərqi yoxdur.
çünki onu necə oynayacağımı biləndə. mənə nə edəcəyimi söyləyir
Candy Legend Casual games caqp
Bu, mənə 2 səviyyə oynamağa, sonra reklamı DONDURmağa imkan verir və heç bir oyunu yükləməyəcəyəm! Sadəcə qara ekran!!! Düşünürəm ki, bundan həzz alacaqdım, amma oynamağa icazə vermir!! BUNU DÜZƏLƏMƏLİSİN !!
Mən sizin oyununuzu bəyənirəm onun əyləncəli tikinti otaqları çox baha başa gələn darıxdırıcı bina bütün xallarınızı istifadə edir, yox məncə, cansıxıcı olmaq üçün vidalaşmağın vaxtıdır
Maraqlidi
Talking Tom & Ben News Unterhaltung sqd
Yeni funksiya dəhşətlidir, çox diqqəti yayındırır 👎👎 Yeni qrafika qorxuludur, lütfən onu yenidən dəyişdirin
Həddindən artıq reklam. Demək olar ki, hər səviyyədə reklamlar var. 1/5
Facebook tətbiqi oyuna daha çox daxil olur
Oyunu yenidən yükləməli oldum Yeni yeniləmələri sevirəm oyunu daha maraqlı edir !!! Mən bunu sevirəm, təşəkkür edirəm !!! Oyun konfet əfsanəsi malikanəsinə dəyişdiyi üçün onu oynamağa icazə verməyəcək bir oyunçu uzun müddətdir çox üzüldü !!!
Sadəcə sadə və ən yaxşısı... Əla iş... Xahiş edirəm reklamları bloklayın..
çox asan. 385 səviyyəsində və yalnız 1-ci cəhddə 2 və ya 3 dəfə həll etməyib
heç bir sənəd və ya onları haradan tapmaq olar. Baş barmaqları aşağı.
Candy Legend ง่ายๆ zpd
Yaxşı və xoşuma gəldi
Təxminən 1000-ci səviyyəyə çatana qədər çox əyləncəli idim, sonra hərəkət etmək demək olar ki, qeyri-mümkün oldu. Silindim, çünki məni bağladın, sonra məni ruhdan saldın.
Həddindən artıq reklam
Yall 523-cü səviyyədə olan oyun başına 1 ulduz deyil, yenidən qurulması üçün daha çox ulduz verməlidir və 200-cü səviyyədən sonra üç ulduzun başında bir ulduz gəlir.
Çoxlu reklamlar oyunu darıxdırıcı edir ☹
Bu, yaxşı oyundur, lakin müəyyən bir nöqtəyə gələndə daha irəli gedə bilməzsiniz
Ümid edirik ki, bu yeniləmə reklamların oyunun ortasında görünməsinin qarşısını alacaq və hər hansı digər oyuna mane olacaq. Oyunu dayandırıb hər şeyi yenidən başlamaq lazımdır.
Insanlari niye aldadirsize yukledim sekildekiynen oyunnan qeti elaqesi yoxdur.ayib olsun😡
Uzun müddətdir, lakin başqa səviyyələr olmadığı üçün hələ də tezliklə nümayiş etdirilir
Mən əyləncə kimi oyun oynayıram, amma onlardan hər hansı birini əldə etmək şansı qazanmamışdan əvvəl bloklarımı yeməyə davam edən lənətə gəlmiş mavi şeylərin daha da ağırlaşmasına səbəb oluram. Buna görə aşağı qiymət verirəm, həqiqətən oxşar bir oyun tapmalıyam, çünki bu pisdir
Mən bu gəldiyini sevirəm. İstəyirəm ki, burada yerləşdirdiyiniz reklamlar bir az daha ailə dostu olaq
Bu oyunu nə qədər bəyəndiyimi söyləmək üçün çox tezdir.
Çoxlu əlavələr... Çox bezdirici...
Sizə ulduz reytinqi vermək çətindir, məndən xahişiniz tezliklə oldu. Mən bir neçə oyun oynamışam və indiyə qədər çox əyləncəlidir. 👍